Serveis

Oferim un ampli ventall de serveis amb la metodologia de treball més adequada en l'entorn digital. Contem amb un equip de col.laboradors per realitzar el servei que més s'adapti a les seves necessitats digitals.


Disseny web

Creació i desenvolupament de pàgines web amb un disseny que s'ajusti a les seves necessitats en funció de les seves preferències i /o imatge corporativa, aconseguint un disseny exclusiu i perfectament adaptat a les seves expectatives, sense que això representi un cost afegit. La combinació de comoditat, facilitat de navegació, disseny agradable i elements participatius, resulta ideal perquè els usuaris s'identifiquin amb la seva pàgina web. Els projectes recullen les noves tendències del mercat i la vanguardia tecnològica amb sol.lucions creatives.

Disseny gràfic

L'imatge corporativa descriu com es percep una companyia per para de la seva audiència.Creem identitats corporatives amb una forta presència visual, treballant aspectes com el reconeixement de la marca, la interiorització i la flexibilitat per adaptar-se a múltiples aplicacions digitals o impreses. Li afegim un valor per tal que desperti l'interès de l'audiència. El resultat és un disseny original on el client se sent identificat amb la seva activitat i les perspectives de futur.

Botiga online

Creació de Botigues virtuals , botiga-catàleg en línia, comerç electrònic, el seu negoci obert les 24 hores. Creem botigues online amb un sistema de cistella de la compra fàcil d' usar, tant per el propietari a l'hora d'introduïr productes, tarifes i stock, com per els client al realitzar la compra i pagament.

Posterior potenciament de la botiga a la xarxa per tal que aprarèixi en cercadors amb les paraules clau. Possibilitat de crear la botiga en línia de baix cost amb el millor pressupost Possible.

Màrqueting i newsletters

Fem campanyes de publicitat i màrqueting. Enllaços patrocinats a Google i Newsletters pels seguidors captats a les xarxes socials. Forma ràpida i eficaç amb les seves audiències. Som especialistes en la conceptualització, creativitat i desenvolupament de butlletins en línia que cobreixen diferents necessitats.

Apliquem una estratègia que us mostri les possibilitats reals de les xarxes com: diferenciar-vos dels demés, crear una aplicació a la vostra fanpage, oferir un valor afegit als vostres seguidors, millorar la vostra reputació on-line, mesurar el vostre impacte a Internet i, com i per què introduir el vostre negoci en blogs, AdWords, Twitter i/o Facebook.

Posicionament SEO

És imprescindible per a qualsevol pàgina web el fet d'estar ben posicionada a Internet ja que és la millor manera de captar nous clients i donar-se a conèixer a través dels cercadors. Una pàgina web optimitzada per cercadors facilita l'accés als seus continguts. En contrapartida, aquests l'oferiran al màxim de cerques i li portarà un elevat nombre de visites interessades en el que ofereixi. La pàgina més accessible i perfectament optimitzada necessita una estructura de continguts i promoció adequades. Augmenti el tràfic de visites a la pàgina o lloc web incrementant així la captació de clients potencials amb les nostres estratègies d'indexació en cercadors: Campanya i anàlisi de paraules clau, estratègia i optimització de continguts ... Tenim els requisits necessaris per posicionar la seva web en els principals motors de cerca. Alguns exemples casos d'èxit:

Serveis a Vilafranca del Penedès, Vilanova, Sitges, Barcelona ...

El producte digital ajustat a la seva necessitat.

Contactar

Contacte sense compromís.

Posar-se en contacte